Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

NieuwsRSS

 • FEAN bij FryslanDOK

  9 March 2019

  Zaterdag 9 maart om 15.30 uur op NPO 2. De productie FEAN met Piiptsjilling en de drie Belgisch muzikanten Joachim Badenhorst, Sylvain Chauveau en Annelies Monseré

 • OPEN CALL UP NORTH

  21 January 2019

  Ben jij een jonge noordelijke cultuurmaker op zoek naar vernieuwing en een discipline overstijgende benadering, die Up North optimaal wil benutten om jezelf te ontwikkelen en tot een bijzondere productie te komen, dan zijn we benieuwd naar je ideeën. Deadline 17 februari 2019.   

 • Freesonica gaat samen met Hit the North

  30 November 2018

  Het coachings- en professionaliseringstraject van de Popfabryk voor Friese muzikanten gaat samen met Hit the North; het talentontwikkelinstraject voor talent uit Groningen, Drenthe en Friesland en presenteert de nieuwe selectie tijdens Eurosonic Noorderslag in House of the North 2019.

 • SOMNIUM een bijzondere audiovisuele voorstelling

  8 November 2018

  Tijdens het Lichtfestival LUNA is de bijzondere audiovisuele voorstelling SOMNIUM voor het laatst te zien in Friesland. 

 • OPEN CALL POPFABRYK & EXPLORE THE NORTH

  15 August 2018

  Ben of ken jij een Friese maker in de popcultuur? Samen met Explore the North roepen we voor het derde jaar op rij Friese makers in de popcultuur op om hun ideeën en projectplannen in te dienen voor de OPEN CALL. Uit de ingediende ideeën en plannen worden maximaal acht concepten geselecteerd. Deadline is 15 oktober 2018.

 • OPEN CALL UP NORTH

  9 August 2018

  Up North is een interdisciplinair laboratorium waarin jonge noordelijke cultuurmakers in de urban- en popcultuur kunnen experimenteren en hun talenten kunnen ontwikkelen.

  Ben jij een jonge noordelijke cultuurmaker op zoek naar vernieuwing en een discipline overstijgende benadering, die Up North optimaal wil benutten om jezelf te ontwikkelen en tot een bijzondere producties te komen, dan zijn we benieuwd naar je ideeën.

 • STAGE LOPEN BIJ DE POPFABRYK

  5 July 2018

  De Popfabryk heeft doorlopend plek voor een stagiaire op het vlak van communicatie, productie en/of financien met een sterke affiniteit met popcultuur.

 • Popfabryk en de privacywetgeving

  18 May 2018

  Met de nieuwsbrief van de Popfabryk informeren we je onregelmatig over Popfabryk wetenswaardigheden. Als je even genoeg hebt van Facebook, maar toch af en toe iets van ons wilt horen, dan biedt de nieuwsbrief uitkomst.

 • FEAN

  21 February 2018

  FEAN is de Artist-in-Residence van Klanklânskippen; multidisciplinaire broedplaats en podium voor experiment, met het Friese landschap als inspiratiebron.

 • Popfoto Expo & Acts

  2 January 2018

  Popfoto Expo, Acts en Boekpresentatie bij Galleria Unexpected tijdens Eurosonic Noorderslag van 17 t/m 20 januari 2018 van 11.00 - 18.00 uur.