Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« Nieuwsoverzicht

Krapka;KOMA

Popfabryk host in samenwerking met Music Export Ukraine het elektronisch meidenduo Krapka;KOMA. Er is onder anderen een co-writing sessie gepland met de Friese act Laguna.

Krapka;KOMA

Krapka;KOMA in residence

Krapka;KOMA is een Oekraïens multi-instrumentalist elektronisch meidenduo. Ira en Alona bewandelen de paden van indie-elektronica, trip hop en nu-jazz en gebruiken zowel live als op hun opnames een waanzinnige hoeveelheid instrumenten. Hun geluid is een mix van het atmosferische Bonobo en het sonisch uitdagende Radiohead.

Popfabryk werkt intensief samen met Music Export Ukraine, een samenwerking die voort is gekomen uit Tandem Fryslan een onderdeel van LF2018. Deze samenwerking, in voor Oekraïne moeilijke tijden, wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Fryslan.

Krapka;KOMA is van 6 tot 13 juli in Nederland en zal participeren in het Stage Europe Network programma van Popfabryk tijdens Westerpop in Delft, zal optreden in Neushoorn op zondag 9 juli, gaat een co-writing sessie doen met Laguna en doet ten slotte in huiskamerconcert in de opvang locatie voor Oekraïners in Bierum.  

Stage Europe Network
Krapka;KOMA
Laguna