Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« Projectoverzicht

Friese Vinyl Club

De Friese Vinyl Club zet goede Friese acts op de plaat en geeft ze zo een fikse steun in de rug. De Friese Vinyl Club is een initiatief van Popfabryk, Neushoorn, Snoet en Smoel, Deep Grooves en Friesland Pop. Er worden per jaar vier Friese acts uitgenodigd voor de Friese Vinyl Club.

friese vinyl club
friese vinyl club
hilbrandt - ravijn
hilbrandt - ravijn

Voor de eerste release heeft de band Hilbrandt getekend, die deze exclusieve uitgave op zaterdag 7 maart presenteert tijdens de releaseshow in Neushoorn. Support act en aftrapper deze avond is Christopher404. 

Hilbrandt verzorgt een razende, futuristische kerkdienst. We racen op neonverlichte snelwegen, iedereen op z’n eigen opgevoerde motor. We willen harder, iedereen wil winnen, plat door de bocht, knie aan de grond. Het is nacht en in het maanlicht worden we aangemoedigd door kale koppen, glimmende trainingspakken en gouden tanden. Je ruikt olie, pis, wiet, bloed en verbrand rubber. 

Hilbrandt is jouw voorganger en neemt je mee de snelweg op, om daar stil te staan. Laat je door middel van beukende, dansbare synthrock, snerpende autotune en troostende odes verlossen van je ambities en genezen van het wakker liggen.

De Friese Vinyl Club realiseert een 12" met exclusieve tracks van Hilbrandt in een gelimiteerde oplage en exclusief artwork. De 12" wordt geperst bij Deep Grooves en gereleased bij Neushoorn. De entree tot de show is inclusief de 12". De 12" is te koop in onze webshop. Vier keer per jaar is er een release. 

De eerste release van de Friese Vinyl Club maakt onderdeel uit de Friese Lente die plaatsvindt van 7 - 14 maart. Support your local scene, wordt lid van de club en verzamel ze allemaal.

Neushoorn Arena
Zaterdag 7 maart om 20:00 uur
Entree € 10,- inclusief 12”

www.hilbrandt.nl

Zie ook onze Friese Vinyl Club site voor updates en een overzicht van Fries vinyl in De Friese Platenkast.