Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« Projectoverzicht

Friese Vinyl Club

De Friese Vinyl Club zet goede Friese acts op de plaat en geeft ze zo een fikse steun in de rug. De Friese Vinyl Club is een initiatief van Popfabryk, Neushoorn en Deep Grooves. Er worden per jaar vier Friese acts uitgenodigd voor de Friese Vinyl Club.

friese vinyl club
friese vinyl club
hilbrandt - ravijn
hilbrandt - ravijn

Wordt lid van de Friese Vinyl Club, support your local scene en ontvang de releases tijdens de liveshow in Neushoorn en meer... Het lidmaatschap bestaat uit:

  • 4 x 12” limited edition release per jaar;
  • 4 x 1 gastenlijstplek voor exclusieve release show; 
  • 10% korting op extra aanschaf vinyl van de Friese Vinyl Club.

Lidmaatschap is te koop via de webshop van Popfabryk. Lidmaatschap is per 4 releases en kost € 3,33,- per maand ofwel € 40,- per jaar. Lidmaatschap gaat steeds in in bij de volgende release. De eerste 25 nieuwe leden krijgen de 12” van Hilbrandt nu cadeau.

Voor de eerste release van de Friese Vinyl Club heeft de band Hilbrandt getekend, die deze exclusieve uitgave op zaterdag 7 maart 2020 heeft gepresenteerd tijdens de releaseshow in Neushoorn. Support act en aftrapper deze avond was Christopher404. 

De 12" van Hilbrandt in een gelimiteerde oplage en exclusief artwork is te koop in onze webshop. Vier keer per jaar is er een release. De volgende stond gepland voor donderdag 17 december 2020 met Esther de Jong, maar is helaas geanuleerd in verband met de corona-matregelen. Check: Facebook Event 

Zie ook onze Friese Vinyl Club site voor updates en een overzicht van Fries vinyl in De Friese Platenkast.