Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« Nieuwsoverzicht

Twee Excite-uitwisselingen in najaar 2021

Na 1,5 jaar waarin de internationale uitwisselingen van Europees netwerk Excite nagenoeg stillagen, vinden dit najaar weer 2 uitwisselingen plaats. De Noorse act NINV staat in november op Explore the North in Leeuwarden en de Friese act Sweetgodanimals speelt begin december op Viva Sounds in Gothenburg, Sweden.

Twee Excite-uitwisselingen in najaar 2021

Over NINV
Toen NINV een half jaar alleen woonde in de koude bossen van Noorwegen, dompelde ze zich onder in haar eigen universum en werkte ze met succes aan haar nieuwe songs. Met haar warme stem en complexe vocale harmonieën neemt ze je mee op een reis door het bos en over de wateren. Verwacht experimentele, catchy dansbare melodieën, met een donkere dromerige twist die je in beweging zet.

Over Sweetgodanimals
SWEETGODANIMALS is een vierkoppige dreampopgroep uit Dokkum. Hun dansbare popmuziek wordt aangevuld met een filmische show. Een spannende combinatie. SWEETGODANIMALS speelde onlangs nog in een uitverkochte AFAS live samen met New Wave pioniers 'New Order'. Ook waren ze headliner op het SummerSounds 2019 festival in Bremen. Na de release van hun debuutalbum 'Distant' volgde een tournee en werd de band geselecteerd voor Popronde 2019.