Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« NieuwsoverzichtRSS

STAGE LOPEN BIJ DE POPFABRYK

De Popfabryk heeft doorlopend plek voor een stagiaire op het vlak van communicatie, productie en/of financien met een sterke affiniteit met popcultuur.

STAGE LOPEN BIJ DE POPFABRYK

Popfabryk
De Popfabryk is het productiehuis voor popcultuur in Fryslân. De organisatie ontwikkelt, produceert en distribueert nieuwe uitingen van popcultuur. Geen fabriek voor standaardproducten dus, maar voor innovatieve en creatieve concepten. De Popfabryk heeft haar focus op popcultuur en zoekt daarbij telkens weer naar de cross-over met andere kunstdisciplines. De Popfabryk is een projectorganisatie. De organisatie heeft geen werkplaats met eigen faciliteiten. Per project wordt daarom bekeken wat er nodig is om tot een eindproduct te komen. Uit het netwerk van de Popfabryk wordt de juiste expertise aangetrokken en samenwerkingsverbanden gezocht voor de uitvoering van een project. De Popfabryk biedt artiesten ruimte voor experiment, het ontwikkelen van ondernemerschap, vinden van nieuwe samenwerkingen, het verdiepen van de eigen mogelijkheden, etc. Wij ondersteunen en faciliteren dit proces inhoudelijk, productioneel en financieel.

De functie
Onder begeleiding van de zakelijk leider, projectleider en/of financiële administratie werk je aan de voorbereiding en uitvoering van de Popfabryk projecten en speciale producties. Afhankelijk van je opleiding en leerdoelen worden de zwaartepunten in het takenpakket bepaalt. Taken kunnen o.a. op het vlak liggen van:

Beheer: inkoop (groene) kantoorartikelen, inkomende post afhandelen etc.
Publiciteit: onderhoud website, bijdragen nieuwsbrief, schrijven persberichten, vormgeving of contact met vormgevers, Facebook etc.
Financiën: projectbegroting maken, subsidieaanvraag schrijven, budgetbeheer etc.
Productie: diverse productionele werkzaamheden rond projecten en producties afhankelijk van de lopende activiteiten van de Popfabryk op dat moment. Voorbeelden WINDOWLICKER, Issue Wrestling, FEAN, Transmission (zie projectenoverzicht op deze site).
Ontwikkelen: meedenken in de ontwikkeling van nieuwe projecten en producties.

Wij kunnen plek bieden aan stagiaires die een sterke affiniteit hebben met popcultuur, die proactief zijn, redelijk zelfstandig en planmatig kunnen werken, nauwkeurig werken met oog voor detail, flexibel zijn, leergierig en gedreven zijn. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Stagiaires op HBO niveau hebben de voorkeur, evenals stagiaires voor een langere periode.

Wil je bij de Popfabryk stage lopen? Stuur dan een e-mail met je motivatie én je c.v. naar: paul@popfabryk.nl