Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« NieuwsoverzichtRSS

OPEN CALL UP NORTH

Up North is een interdisciplinair laboratorium waarin jonge noordelijke cultuurmakers in de urban- en popcultuur kunnen experimenteren en hun talenten kunnen ontwikkelen. Ben jij een jonge noordelijke cultuurmaker op zoek naar vernieuwing en een discipline overstijgende benadering, die Up North optimaal wil benutten om jezelf te ontwikkelen en tot een bijzondere producties te komen, dan zijn we benieuwd naar je ideeën.

OPEN CALL UP NORTH

deadline 15 september 23.59 uur

We gebruiken hierbij een brede definitie van urban- en popcultuur die alle kunstvormen raakt. Urban- en popcultuur zijn discipline overschrijdend en verbindend, van muziek, dans, poëzie, spoken word, vormgeving, fotografie, film, multimedia, design, mode, theater en de opzettelijke vermenging en onderlinge confrontatie van deze kunstvormen.

We roepen je hierbij op je ideeën en plannen in te dienen voor 15 september 2018. Uit de ingediende ideeën en plannen worden drie concepten per provincie (Friesland, Groningen en Drenthe) geselecteerd. De geselecteerde makers worden uitgenodigd voor een pitch op zondagmiddag 30 september 2018. De ideeën en plannen moeten publiekelijk presenteerbaar zijn. Een panel gaat die middag in gesprek met de makers en selecteert hieruit één idee per provincie, die samen met de makers gerealiseerd worden door de Popfabryk (Friesland), Urban House Groningen (Groningen) en Garage TDI (Drenthe). Twijfels of vragen, neem dan contact op met één van deze productiehuizen.

Jonge noordelijke cultuurmakers, duo’s of collectieven kunnen ideeën en plannen tot 15 september 23.59 uur 2018 mailen naar info@upnorth-lab.nl.