Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« Nieuwsoverzicht

Friese Lente; week van de Friese popcultuur

Friese Lente; week van de Friese popcultuur van 1 t/m 8 april.  Het event waarmee de Friese popcultuur wordt gevierd in Friesland. Het is een week gevuld met optredens, gastlessen en presentaties.

Friese Lente; week van de Friese popcultuur

Friese Lente

Tijdens deze week komen er verschillende genres, disciplines en subculturen aan bod. De line-up bestaat uit aanstormende talenten, bijzondere lokalen projecten en gevestigde Friese acts. Het is een evenement voor iedereen, veel van de activiteiten hebben daarom een lage prijs of zijn zelfs helemaal gratis. Friese Lente faciliteert en initieert multidisciplinaire projecten om daarmee tegelijkertijd de inhoudelijke uitdaging van de artiesten te vergroten en te verdiepen. Na twee jaar is het hoogstens tijd om een podium te bieden voor Friese popcultuur en aanstormend talent. Kijk op frieselente.nl voor het programma.

Friese Lente is een initiatief van het Platform Popcultuur Fryslân in samenwerking met 3voor12/Friesland, Academie voor Popcultuur, D’Drive, Friesland Pop, Iduna, Neushoorn, Podium Asteriks, Poppodium Bolwerk en Popfabryk. Deze organisaties vertegenwoordigen de verschillende functies binnen de Friese popculturele keten. Het platform wordt gefinancierd door de Provincie Fryslân.

http://platformpopcultuur.frl