Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« Nieuwsoverzicht

Friese Vinyl Club

Vanaf nu kun je lid worden van de Friese Vinyl Club. Support your local scene en ga naar http://friesevinylclub.nl, juist nu.

Friese Vinyl Club

De Friese Vinyl Club zet goede Friese acts op de plaat en geeft ze zo een fikse steun in de rug. De Friese Vinyl Club is een initiatief van Popfabryk, Neushoorn, Snoet en Smoel, Deep Grooves en Friesland Pop. Er worden per jaar vier Friese acts uitgenodigd voor de Friese Vinyl Club.

Voor de eerste release heeft de band Hilbrandt getekend, die deze exclusieve uitgave op zaterdag 7 maart, net voor de lockdown, heeft presenteert tijdens de releaseshow in Neushoorn. Daarna kwam het live-circuit tot stilstand en moesten ook wij ons herbezinnen over hoe nu verder. Dat we verder moesten, juist nu, stond vast en hoe weten we nu ook.

We hebben inmiddels een website gelanceerd voor de Fries Vinyl Club, met daarop tevens de Friese Platenkast met alle (voor zover bekend bij ons) Friese vinyl releases sinds 2010. Tevens kun je vanaf nu lid worden van de Friese Vinyl Club. Je ontvangt de release tijdens de exclusieve live release in Neushoorn.

Support your local scene en ga naar http://friesevinylclub.nl, juist nu.