Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« Projectoverzicht

écht?

Johnny loves me werkt samen met Jonathan Sipkema en Merijn Swinkels om de korte film gebaseerd op zijn debuutalbum écht? te realiseren.

Johnny loves me
Johnny loves me

De korte film is een onderdeel van een conceptuele wereld die uitingsvormen in audio, video en performance omvat. De film wordt in de komend jaar gerealiseerd en ondersteund door elementen uit de muziek van het bijbehorende concept album Johnny loves me, écht?” die ook dit jaar gereleased wordt.

écht? is een muzikale arthouse coming of age film van ongeveer 20 minuten en gaat over de emotionele ontwikkeling van Johnny, die, doordat hij zijn emoties en gevoelens ontkent en wegrent van confrontatie steeds verder losgekoppeld raakt van de realiteit. Als zijn gesimuleerde onbezorgdheid wordt ontwricht moet hij op een surrealistische zoektocht door zijn eigen psyche om zijn geliefde en de grip op zichzelf terug te vinden. 

Het is een expressionistische reis door de emotionele belevingswereld van Johnny, en een magisch realistisch verslag van een proces van (zelf)confrontatie en -acceptatie. 

écht? komt tot stand als coproductie met Popfabryk en New Noardic Wave.

Luister hier vast naar de eerste singles van het album en volg de socials van Johnny loves me om up to date te blijven.

Spotify 
Instagram 
YouTube 

Speeldata 2023
zaterdag 14 oktober - MOSHPIT OF CREATION - Groningen
zaterdag 25 november - Explore the North - Leeuwarden

Foto: Radboud de Bruin