Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« NieuwsoverzichtRSS

Zelfstandige Marketing & Communicatie Medewerker “Somnium” (m/v)

Voor de periode september 2017 tot ongeveer september 2018, is de Popfabryk op zoek naar een zelfstandige Marketing & Communicatie medewerker op freelance basis, voor de productie Somnium van The Black Atlantic.

Zelfstandige Marketing & Communicatie Medewerker “Somnium” (m/v)

Somnium een voorstelling van The Black Atlantic

De Popfabryk is een productiehuis voor popcultuur in Fryslân. De organisatie ontwikkelt, produceert en distribueert nieuwe uitingen van popcultuur. Geen fabriek voor standaardproducten dus, maar voor innovatieve en creatieve concepten. De Popfabryk heeft haar focus op popcultuur en zoekt daarbij telkens weer naar de cross-over met andere kunstdisciplines.

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar een persoon die aantoonbaar de marketing en promotie rondom een door Popfabryk geproduceerde voorstelling van The Black Atlantic kan gaan verzorgen. Iemand die hart heeft voor cultuur, muziek en theater en zelf al de nodige contacten bij festivals en media heeft. Jouw profiel? Je bent assertief, zelfstandig, creatief neemt initiatief en komt zelf met ideeën.

Wat zijn je taken?

  • Je legt contacten met potentiële partners op het gebied van media.
  • Je schrijft, redigeert en/of corrigeert promotionele teksten.
  • Je regelt interviews en reviews in kranten en op online media rondom geboekte voorstellingen.
  • Je bent het aanspreekpunt voor de speelplekken wanneer het gaat om promotiemateriaal.
  • Je coördineert onze videomaker en fotograaf in het aanleveren van promotiemateriaal.
  • Je verzorgt de social media content rondom de voorstelling (voornamelijk Facebook).
  • Je denkt mee over campagnes en promotionele acties.

Informatie over de voorstelling

Somnium – Latijn voor droom – is een audiovisuele voorstelling van The Black Atlantic, artiestennaam van zanger en muzikant Geert van der Velde. Het is een ambitieuze koptelefoonvoorstelling van speciaal gecomponeerde muziek, geluidscollages, licht, visuals en moderne dans, die samen een zorgvuldig geënsceneerde droomwereld tot leven wekken. Het terrein dat verkend wordt is het menselijke onderbewustzijn. De voorstelling vindt plaats in een indrukwekkende inflatable van 12 bij 12 meter.

De première vond plaats bij Noorderzon in Groningen in 2016. Na doorontwikkeling o.l.v. regisseur Jeek ten Velden, zal Somnium vanaf het najaar van 2017 op diverse plekken in het land te beleven zijn.

Periode en aantal uren

De periode waarin je voor ons werkt begint ongeveer per september dit jaar en eindigt ongeveer per september 2018. Het betreft een functie op freelancebasis, waarbij gewerkt wordt met een projectbudget. Houd rekening met ongeveer 10 tot 15 voorstellingsdagen verspreid over het gehele jaar (sept-sept) waarbij het promoten van de voorstelling en de boekingen hoofdzakelijk jouw doel is. Sommige weken zal het werk voor jou minimaal zijn, rondom voorstellingen ben je korte periodes zeer actief.

Reageren

Reageren kan tot 15 juli via Bente Hout / bente@popfabryk.nl