Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« Nieuwsoverzicht

ThuisLab

Het publieke leven ligt stil: er zijn voorlopig geen concerten, voorstellingen, exposities en festivals. In deze tijden van zelfisolatie is de solist aangewezen op zichzelf en een virtueel publiek.  

ThuisLab

foto: marc

Wij dagen zolderkamer pioniers, zelftapers, homecineasten, selfisten, huisdichters, singer-songwriters en eenmansbands uit voor deelname aan het ThuisLab. Een thuislaboratorium waarin je jouw hersenspinsel uitvoert, zonder fysieke anderen, en het presenteert aan de buitenwereld.

Jij bent een Friese maker in de popcultuur en stuurt ons een korte omschrijving van je idee en de wijze waarop je dit wilt presenteren. Dit idee zou binnen een week te realiseren moeten zijn. We selecteren maximaal tien ideeën en stellen een werkbudget van €500,- per idee beschikbaar. Wij presenteren (waar mogelijk) de resultaten online in samenwerking met 3VOOR12/Friesland.

Wij zijn benieuwd en nieuwsgierig, jij ook? Mail je idee nu direct of tot uiterlijk maandag 6 april naar info@popfabryk.nl. We beoordelen ideeën doorlopend en op basis van binnenkomst tot het maximum is bereikt.