Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« NieuwsoverzichtRSS

OPEN CALL

De Popfabryk en Explore the North roepen Friese makers in de popcultuur op om hun ideeën en projectplannen in te dienen voor 1 oktober 2017. Uit de ingediende ideeën en plannen worden maximaal acht concepten geselecteerd.

OPEN CALL

open call

De geselecteerde makers worden uitgenodigd voor een pitch op woensdag 22 november 2017 – dit is in de week van Explore the North 2017. Een panel gaat die dag in gesprek met de makers en selecteert hieruit enkele ideeën die samen met de makers verder onderzocht worden op realiseerbaarheid.

De ideeën en plannen moeten een publiekelijk presenteerbaar karakter hebben. Het meest haalbare idee wordt vervolgens samen met de Popfabryk geproduceerd en door Explore the North geprogrammeerd voor de editie van 2018. De Popfabryk en Explore the North hebben hiervoor een productie (start)budget van € 10.000 gereserveerd.

Hoe kun je je aanmelden?
Makers kunnen ideeën en plannen tot 1 oktober 2017 mailen naar info@popfabryk.nl. De ideeën en plannen omvatten in ieder geval een heldere omschrijving van het artistieke concept, globale begroting en planning.

Meindert Talma geselecteerd in 2016
Dit jaar presenteert Meindert Talma de première van zijn voorstelling Je denkt dat het komt op Explore the North. Het plan van Meindert Talma voor de voorstelling Je denkt dat het komt is in 2016 tijdens de pitch geselecteerd en met ondersteuning van de Popfabryk en Explore the North gerealiseerd.

Deadline zondag 1 oktober 2017
Pitch op woensdag 22 november 2017