Postbus 2585 8901 AB Leeuwarden e:

« Nieuwsoverzicht

Inschrijving Hit the North 2023

Popfabryk is de Friese partner in Hit the North, het ontwikkelingstraject voor talentvolle, opkomende acts uit Noord-Nederland. We roepen Friese acts op zich in te schrijven voor de editie 2023. Het traject bestaat uit coaching, bootcamps, excursies en showcases door het land. De acts sluiten hun traject af met een officiële showcase op ESNS 2024. Inschrijven kan tot en met vrijdag 11 november via hitthenorth.nl.    

Inschrijving Hit the North 2023

Hit the North is hét platform voor de muzikale headliners van de toekomst uit Noord-Nederland. Een jaar lang volgen negen geselecteerde acts een divers programma met als doel het ontwikkelen van een professionele carrière in de muziek. Iedere act wordt begeleid door een persoonlijke coach, volgt bootcamps, workshops en ontmoet een scala aan professionals en gevestigde acts.

Eerder hebben onder andere de Friese acts Faske, Esther de Jong, Katie Koss, Lester Blackfield, Seewolf, The Resurrection, Timo de Jomg en Blondeau het Hit the North traject afgerond.

Hit the North is een samenwerking van Popfabryk, ESNS, Into The Great Wide Open, POPgroningen, Kunst & Cultuur Drenthe en Noordstaat en wordt mede mogelijk gemaakt door We the North.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 11 november via: hitthenorth.nl.